solum vloeren

Solum Golden Oak

Solum vloeren zijn buitengewoon karakteristiek en 100% houtvrij. Ze leggen de natuurlijke schoonheid en charme van hout vast zonder de nadelen ervan. De planken zijn gegoten  en lijken daardoor meer op echt hout dan de meeste andere composieten. Elke plank is met de hand bewerkt om zo natuurgetrouw mogelijk de details van echt hout te reproduceren. Hierdoor zijn de planken niet van echt hout te onderscheiden en de planken kunnen bewerkt worden als gewoon hout.

De structuur en het veerkrachtige oppervlak maken de Solumvloer uniek omdat het een algen afstotend oppervlak heeft en een verbeterde anti-slip bij natte omstandigheden. Daarmee is het waarschijnlijk de meest veilige, natuurlijk ogende niet houten plankenvloer.

 

 

Het milieu.

Solumvloeren maakt gebruik van een mix van gerecycled materiaal dat bestaat uit moeilijk te gebruiken afval. De vervaardiging van Solumvloeren helpt bij het behoud van de aarde door middel van vermindering van de afvalberg en helpt tegen kappen van de oudere hardhouten bossen.

Kijk voor meer informatie en afbeeldingen op www.solumvloeren.nl